NOVETATS!!!!

ATENCIÓ! PROPERES EXPOSICIONS: HI ESTEU TOTS CONVIDATS!

El proper 5 de juliol de 2014 inaugurarem exposició al Museu del Còmic i la il·lustració de la Massana. Vull agrair al President de l’Associació Andorrana del Còmic i la il·lustració, (ARCA) en sr. Josep Samarra tota la seva atenció i facilitats per a que l’exposició sigui possible.

L’Exposició comptarà amb una projecció d’ombres de les meves pròpies escultures, amb tot un seguit d’il·lustracions d’on han emergit tots els meus treballs sobre els oficis del passat i tota la temàtica pirineïsta i, a més a més, també es comptara amb d’altres sèries d’il·Lustracions que he realitzat al llarg dels anys

18, 19 i 20 de juliol de 2014 a Font Romeu

Realitzaré una exposició sobre bestiari, mites i llegendes del Pirineu a aquesta localitat del Languedoc-Roussillon coincidint amb el Festival del Llibre de muntanya “Altitudes”. El dia 18, realitzaré una conferència sobre Salvador Dalí.

Bolvir de Cerdanya de l’1 al 31 d’agost.

Exposició a la capella de Santa Eulàlia (just al costat de l’Esglèsia de la localitat) sobre les meves darreres creacions de bestiari i mites i llegendes del Pirineu

Visita d’Albert Sans, Grifone dels Pirineus.

El passat dijous, 6 de març de 2014 ens va acompanyar Albert Sans, Guanyador del consurs “Buscando al Grifone de los Pirineos” on la marca de la Seu d’Urgell organità un concurs on, entre més de 1000 candidats, l’Albert Sans fou l’escollit per viure una aventura pels Pirineus amb una autocaravana, una bicicleta i múltiple equipament d’esport i aventura.

Vam descobrir que és un genial cantautor i que ser aventurer no li vé, ni molt menys, de nou, ja que va recòrrer Amèrica Llatina amb la seva bicicleta i una guitarra.

Us deixem el vídeo i l’enllaç de la seva experiència el primer dia d’aventura, amb en Philippe, A Bescaran.

https://www.grifonepirineos.com/blog.php?id=00000000ID

 https://www.youtube.com/watch?v=BlQYWHgNjQ4

 

El camp d’escultures a cel obert i la Neu.

M’emociona veure que el camp d’escultures a cel obert cobert de neu. Vol dir que el concepte funciona i que el camp està realment a cel obert amb tot el que això suposa. Que interactua amb els elements i la natura i que d’una forma o altra s’hi integra.

Philippe Lavaill crea el camp d’escultures a cel obert de Bescaran.

 

Després de l’èxit de la innovadora idea de la seva darrera exposició a França, Lavaill ha volgut plasmar la idea de les Sculptures à ciel Ouvert al poble de Bescaran. Un camp just a sobre de la carretera i, concretament a sobre del Com de Bescaran, font que va ser decorada per ell mateix, allotja una important mostra de mitjans formats, els quals van estar exposats a l’aire lliure, aquest estiu, a la localitat de Canet-en-Roussillon.

 

Philippe Lavaill vol que l’art no sigui quelcom tancat en museus i galeries, que sigui obert a la gent i que a la vegada s’integri amb l’entorn, amb el Pirineu.