Exposicions

Lavaill, taller d’art a Bescaran, ha realitzat exposicions arreu del món, des del Pirineu Català fins a Tòquio, passant per Nova York.

A totes elles ha intentat transmetre un missatge d’adaptació a l’entorn i la transmissió del que significa la seva obra i el que vol transmetre.

L’exposició vol anar molt més enllà de ser un catàleg material, pretén mostrar molt més que peces d’art o escultures, qualsevol exposició es fa amb el desig implícit de transmetre un missatge, el qual ha de ser el més profund possible, una reflexió, sobre la vida, la mort, la natura o el destí, entre d’altres.

Exposició PAYS, VISAGES, PAYSAGES  a Font-Romeu.

L’incomparable marc de la localitat de Font-Romeu acull entre els dies 18 i 24 de juliol l’exposició Pays, Visages i Paysages.

L’Exposició compta amb 10 escultures completament noves creades per l’ocasió i amb 12 quadres pintats per l’artista i que esdevenen un recull de la seva faceta pictòrica.

Els quadres es poden classificar en les temàtiques que donen títol a l’Exposició. A més a més s’hi troben 13 quadres metàl·lics en petit format.

L’Exposició es pot visitar a la Salle de Conférence de l’Oficina de Turisme de Font-Romeu

Del 5 de juliol al 5 de setembre de 2014. Al Museu del Còmic de la Massana.

Expo Philippe Lavaill – Il·lustracions

Els oficis d’ahir. Pirineïsme il·lustrat.

Lavaill ens mostra un conjunt d’il·lustracions que ha realitzat al llarg de la seva carrera, entre les quals destaca la sèrie dels oficis d’ahir, la qual s’enmarca en l’afany de l’artista per reinvindicar el Pirineïsme, entenent que el passat ens ajuda a construir el futur.

15 de novembre de 2013 – 12 de gener de 2014

Museu de la Vida Rural – Fundació Lluís Carulla L’Espluga de Francolí

ESCULPINT ESPRIU

En el marc de l’Any Espriu tinc l’honor de convidar-vos a aquesta exposició que realitzo conjuntament amb els meus alumnes de l’Espai Fenosià de Creació Artística del Vendrell i alumnes de l’Escola d’Art de Sant Julià de Lòria (Principat d’Andorra).

L’Exposició consta d’obres, en les quals tant jo com els meus alumnes, per a realitzar-les ens em inspirat en l’obra d’Espriu i, més concretament, en l’obra Formes i Paraules, d’Espriu a Fenosa, on es recull la gran amistat entre l’escultor i l’escriptor.

Ës un honor el fet de que la Fundació Apel·les Fenosa ens cedeixi els textos originals d’Espriu per a l’Exposició.

Us espero a la inauguració, el proper divendres 15 de novembre de 2013 a les set de la tarda al Museu de la Vida Rural. Carretera de Montblanc, 35, L’Espluga de Francolí

Invitació Esculpint Espriu

6 de setembre – Canet-en-Roussillon – Galerie des Hospices (Canet Village)

Inauguració de l’exposició:

“VIA FERRATA”

Escultures de petit i mitjà format de Philippe Lavaill, moltes d’elles inèdites i totes peces úniques. Escultures, tòtems, murals que reflexen tot l’esperit i els detalls de les obres monumentals de l’artista.

Del 5 de juliol al 22 de setembre – Canet-en-Roussillon Catalunya Nord

SCULPTURES à CIEL OUVERT

Philippe Lavaill exposa 15 escultures a la vila rossellonesa, la majoría d’elles inèdites i en un format especial: a l’aire lliure. Les diferents escultures es reparteixen entre diferents punts de Canet Plage i Canet Village i un trenet turístic enllaça el recorregut.

Al 6 de setembre, Philippe Lavaill realitzarà una altra exposició a Canet-en-Roussillon, en aquest cas de petits formats a la Gallerie des Hospices.

Hi sou tots convidats!

https://www.facebook.com/CultureACanet

La passada primavera, concretament entre el 27 de març i el 28 d’abril, l’escultor va realitzar una exposició al Vendrell. Amb el títol d’ “Ànima Ferrata”, dita exposició contenia diferentes obres, moltes d’elles inèdites, dintre dels petits formats, esculturews, quadres, tòtems, que van ser exposats a la Sala Portal del Pardo de la capital del Baix Penedès.