Cronologia

1973: Col·labora durant 7 anys amb Salvador Dalí

Obtenció del Premi de joieria Ramon Sunyer, Barcelona

Anys 80: Estreta col·laboració amb l’escultor Apel·les Fenosa, al Vendrell

1984: conjunt escultòric de ferro Ícar perseguint Pegàs, a la façana del museu Abelló de Barcelona

1985: gran format en bronze de cera perduda, Abraçada, exposat de manera permanent al Buiding Corp. de Nova York.

1986: Exposició a París de les escultures-joies de Dalí i realització de l’escultura Décor Évènementel a la façana de la Joaillerie Mellerio, rue de la Paix, París.

1990. Presentació d’una col·lecció de joies escultòriques d’alumini a l’Hotel Ritz de Barcelona, aquesta fou exposada també a Lausanne, Suïssa.

1992: Nomenat Capità durant deu anys representant l’Equip Nacional de Catalunya i Espanya pel Simposi Anual d’Escultures de Gel de Québec, Canadà.

Monument de ferro colat i peça única dedicat al compositor Joan Brudieu, a la Seu d’Urgell, essent aquesta Subseu Olímpica.

Realitza pel Comú d’Escaldes-Engordany (Principat d’Andorra) un gran monument i font en acer inoxidable que es glaça amb les baixes temperatures. Calidea i la Dama de Gel. Peça única realitzada als tallers del grup Astral de Sabadell. Aquesta peça es caracteritza per glaçar-se a l’hivern, reesculpint-se a ella mateixa, creant així una nova escultura. 

2002: Gran monument en acer inoxidable, fibra òptica i vidre anomenat Metamorfosi: la Dama d’Aigua, pel grup Trace Logístic, amb joc d’aigua i creant un Arc de Sant Martí a Maçanet de la Selva.

Tanmateix, a la Plaça dels Països Catalans, monument dedicat a Catalunya i els seus primers presidents: Macià, Companys i Irla. Retrats fosos en bronze a Calafell, monument en homenatge als presidents històrics de la Generalitat de Catalunya anomenat “Monument a Catalunya”.

Taller d’art a BescaranTaller d’art a Bescaran

Escultura oficial del bust del president de la Generalitat de Catalunya, el Molt honorable Sr. Jordi Pujol i Soley.

2004: Monument de forja de ferro situat a la rotonda de la carretera General La Seu d’Urgell- Andorra (N-145). Conjunt escultòric eqüestre “Els Cavalls Màgics dels Pirineus”. Els cavalls màgics dels Pirineus.

Taller d’art a Bescaran

2006: Exposició a Tòkio de pintura al Design Festa Gallery, dins del marc del centenari del pintor japonès Léonard Foujita, Around Foujita, about Foujita i escultura – Tòtem Karasu, exposada de manera permanent al jardí de la mateixa galeria.

Exposició d’escultura i pintura Eros i Tanatos a la Sala de Sant Domènec de la Seu d’Urgell arran dels treballs del Japó.

Monument dedicat a l’Isard, en forja de ferro a Castellnou de Carcolze, dins del Parc Natural del Cadí Moixeró.

Taller d’art a Bescaran

2007: Realització d’un arbre de 18m d’alçada en forja de ferro per a l’Escola Andorrana de Sant Julià de Lòria

2008 : Exposició d’escultura i pintura Eros i Tanatos. “Treballs del Japó “a la Fundació Lluís Carulla, Al Museu de la Vida Rural d’ Esplugues de Francolí.

Exposició d’escultura al Museu de Ciències Naturals i Paleontologia Fossilització de la Memòria, Tremp, Pallars Jussà.

Treballs de fundició amb l’escultor de Burkina Faso, Taoré Mamadou.

2009: Exposició Ídols d’escultura, pintura i joies escultòriques. Recital i concert del poemari de Joan Graell. A l’Església de Sant Climent de Coll de Nargó.

2010 : Presentació del llibre de poesia el llibre del vesc de Joan Graell il·lustrat per l’artista a l’antiga la llibreria Bertrand de Barcelona.

Tríptic Polipoètic: concert, recital de poesia amb el poeta Joan Graell i Vicenç Llorca i performance Criptocristall amb llum negra.

Exposició Mirades d’Aram d’escultura i pintura a l’interior d’un dels pilars del pont de Tortosa, que acull el museu de l’Ebre del Pont del Mil·lenari. Concert ressonàncies de metall, poesia i performance.

Mural de ferro policromat a l’oficina de turisme de Sant Julià de Lòria dedicat a la colla gegantera (Principat d’Andorra).

Realització del taller de capgrossos i gegants per l’Ajuntament d’Organyà.

Presentació dels llibres de poesia El llibre del vesc, del poeta Joan Graell, il·lustrat per l’artista, i de les places d’Ulisses, a la llibreria Bertrand a Barcelona. Tríptic Polipoètic: concert, recital de poesia amb els poetes Joan Graell i Vicenç Llorca.

Realització de la performance “Criptocristall” amb llum negra per l’artista durant el transcurs dels actes, Assassinem la literatura.

Realització de dos murals escultòrics per les fonts (coms) de Bescaran, per l’Ajuntament de les Valls de Valira.

2011: President de l’Associació Baroc Art, la qual coordina exposicions i treballs editorials en col·laboració amb Ònix Editor.

Té la seva seu annexa al Centre cívic la Roca Foradada al Roc de Sant Gaietà, Roda de Barà. Textos inclosos dins Poesia a la frontera, Antologia de poetes en llengua catalana, aragonesa i castellana de Santi Borrell. March Editor i Serretblog.

Execució per a la Fundació Fenosa del retrat desaparegut de Coco Chanel de l’escultor Apel·les Fenosa. Exposició del retrat dins l’exposició Coco Chanel i Fenosa al Museu Fenosa del Vendrell. Adquisició feta al Museu Apel·les Fenosa per la Fundació Apel·les Fenosa. 

2012: Il·lustració del llibre bilingüe Frissons d’Ange, escrit per la poetessa Raymonde Jaccod. Entrega dels premis de l’Association des Poètes Français a París.

 2013: març-abril:A la Sala Portal del Pardo de la localitat del  Vendrell Philippe Lavaill realitza l’Exposició “Ànima Ferrata” de petits i mitjans formats, que comptarà, entre d’altres amb noves creacions.

juliol-setembre: A la localitat de Canet-en-Roussillon (Languedoc-Roussillon, França).

Exposició “Sculptures à Ciel Ouvert” on cal destacar el format de l’exposició: 16 diferents escultures, moltes d’elles inèdites, ubicades a diferents indrets de les dos parts de la població: Canet-Plage et Canet Village. Cal destacar que la Mairie de Canet en Roussillon a través de l’Associació Amis du Vieux Canet, ha adquirit el gran format “El Centaure” Que es podrà visitar a la seva ubicació, al Castell Vicomtal de Canet.

15 de novembre de 2013: S’inaugura l’exposició “Esculpint Espriu” al Museu de la Vida Rural – Fundació Lluís Carulla de l’Espluga de Francolí. En motiu de l’any Espriu, els alumnes d’Escultura de l’Espai Fenosià de Creació Artística s’han inspirat en el llibre “Formes i Paraules, d’Espriu a Fenosa” per a crear les seves escultures. L’Exposició compta amb els originals del llibre d’Espriu, cedits per la Fundació Apel·les Fenosa.