Agenda

12 de desembre de 2013

23 i 24 de novembre de 2013

Philippe Lavaill està present a la Fira de Sant Andreu d’Organyà amb una mostra dels seus quadres a la parada de l’Associació Cultural Tres Ponts Avall, editora de “Lo Banyut”

,

Del 15 de novembre de 2013 al 12 de gener de 2014

Exposició Esculpint Espriu

Philippe Lavaill us convida a visitar l’exposició que es realitzarà al Museu de la Vida Rural – Fundació Lluís Carulla on s’exposaran obres seves i dels seus alumnes de l’Espai Fenosià de Creació Artística i l’Escola d’Art de Sant Julià de Lòria.

Les obres dels alumnes s’inspiren el la relació entre Espriu i l’escultor Apel·les fenosa, plasmada al llibre “Fets i Paraules” i es comptarà amb els originals d’Espriu d’aquest llibre, cedits per la Fundació Apel.les Fenosa.

Lloc Museu de la Vida Rural, carretera de Montblanc, 35, L’Espluga de Francolí. +info o Museu de la Vida Rural Agenda Museu Vida Rural

 

29 i 30 de setembre de 2013

Participació a la Fira Medieval de Sant Julià de Lòria, principat d’Andorra

Philippe Lavaill participa durant el darrer cap de setmana del mes de setembre a la Fira Medieval de Sant Julià de Lòria on realitza, juntament amb Thalia Lavaill i Clàudia Cascante i en l’entorn dels tallers de l’Escola d’Art de la Parròquia Laurediana, un taller d’ “Ex Libris” i estampació de motius medievals. El trobareu a la Plaça del Centre de Congressos Lauredià.

 

 

 

 

29 D’AGOST DE 2013

HOMENATGE A “LA VUELTA”

Sant Julià I Philippe Lavaill donen la benvinguda a “la vuelta”

El dijous 29 de setembre, a iniciativa del Departament Turisme i Comerç de Sant Julià de Lòria, ha estat col·locada una escultura a la rotonda del Riu d’Auvinyà, al costat del Centre Comercial Sant Eloi, per donar la benvinguda i a la vegada agrair el pas de “la Vuelta” pel nucli lauredià.

L’escultura, tallada en xapa d’acer, representa una bicicleta en posició lleugerament inclinada amb la figura d’un ciclista sostenint una corona de llorer daurada que pretén simbolitzar, a la vegada, tant la victòria merescuda amb l’esforç en el ciclisme com un homenatge a Lauredia.

Al mateix perímetre de la rotonda s’hi ha emplaçat un cartell amb el text “Benvinguts, Vuelta a España.

Tant el Comú de Sant Julià de Lòria com l’escultor Philippe Lavaill entenen la importància del pas d’un esdeveniment esportiu com “la vuelta” pel Principat i concretament per la parròquia laurediana, entenent-ho com a molt positiu pel turisme a més a més de crear una identificació clara de “la vuelta” amb Andorra.

 

 

 

Del 6 al 23 de setembre de 2013

Gallerie des Hospices – Canet en Roussillon (Languedoc – Roussillon – France)

Via Ferrata, petits i mitjans formats

Del 5 de juliol al 23 de setembre de 2013

Canet-en Roussillon (Plage et Village) (Languedoc Roussillon – France)

Sculptures à Ciel Ouvert

15 escultures, la majoria inèdites, Philippe Lavaill s’exposen a la vila rossellonesa seguint un itinerari entre la zona de platja i la interior de la vila. Us la recomano per l’espectacularitat de la combinació de les escultures amb entorns urbans a l’aire lliure.